GAZİANTEP / OĞUZELİ - Piri Reis Ortaokulu

Piri Reis Ortaokulu

Adres
FATİH MAH. BUHARA CAD. PİRİ REİS ORTAOKULU 24 DERSLİK BLOK NO 1/2 İÇ KAPI NO 1 OĞUZELİ / GAZİANTEP
Vizyon
Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyarak, örnek ve önder bir kurum olmak.
Misyon
Kendisine güvenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini ve dünyayı tanıyan, kendisi ve toplumla barışık, çalışkan, çalışmalarında teknolojiyi kullanan, üretici, teknik gelişmelere katkı sağlayabilen, aklı ve bilimi rehber edinen, insanlığın problemlerini kendi problemi olarak kabullenen, ideal ve ahlak sahibi, kendini gerçekleştirmiş fertler yetiştirmektir.
Başarılar
OKUL SPORLARINDA OKULUMUZ 5C SINIFI ÖĞRENCİSİ MUSTAFA AYYILDIZ, 2023 KARETE GAZİANTEP ŞAMŞİYONU OLMUŞTUR. OKULUMUZU VE İLİMİZİ TEMSİL ETMEK İÇİN MALATYA´DAKİ ETKİNLİĞE GİTMEYE HAK KAZANMIŞTIR. OKULUMUZ 6A SINIFI ÖĞRENCİSİ AYSEL BAYRAKTAROĞLU,2021 YILINDA TİHEK TARAFINDAN DÜZENLENEN İNSAN HAKLARI TEMALI RESİM YARIŞMASINDA İL 1. OLMUŞTUR.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM. TAŞIMALI EĞİTİM mevcuttur.
OTOBÜS
Okulumuz, OĞUZELİ MERKEZİNDE olup, TAŞIMALI EĞİTİM Yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ OĞUZELİ İLÇE MERKEZİNDE OLUP, GAZİANTEP İL MERKEZİNE 25 KM UZAKLIKTADIR.
OKULUMUZUN KAPALI SPOR SALONU VARDIR.
Okulumuzda, Çevre Dostu Bin Okul Projesi uygulanmaktadır.
OKULUMUZ 2021 EYLÜL AYINDA EĞİTİM - ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR.